Ezt mondtátok rólunk

Szerettük volna megismerni vásárlóink véleményét a további fejlesztések érdekében. Az objektív kép kialakítása miatt egy piackutatással foglalkozó profi céget kértünk fel a kutatás elvégzésére.

Köszönjük a 874 válaszadó nagyon pozitív véleményét!

Hangtálak terapeuta ajánlásával

Áldott, kézzel kalapált 7 fémes tibeti hangtálaink Kalocsai Ágota hangtál terapeuta ajánlásával.

Hangtál szettek a teljes energetikai rendszerünk harmonizálására.

Hihetetlen kedvezmények, ajándékok és szállítási feltételek.

7 fémes kézi hangtál árak

Azért foglalkozunk ezzel a kérdéssel, mert egy átlagos felhasználó nehezen tud eligazodni a tálak árai között. Ezzel visszaélve sajnos előfordul, hogy a klasszikus marketing trükkel élnek: jelentős felárral kínálják a tálakat, majd "óriási akciót" tartva, "hatalmas kedvezménnyel" árulják azokat. Ne dőljünk be ennek!

Belépés


Hírlevél

A Hírlevélre feliratkozók dr. Vankó Gergely: Sákjamuni c. könyvét kapják ajándékba elektronikus formában!


A honlap adatkezelése megfelel a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elvárásainak.
Regisztrációs számok:
Hírlevél: NAIH-64425/2013
Web-shop: NAIH-6442612/2013
- Adatkezelés titkos, adatkiadás senkinek sincsen
- Leiratkozás bármikor


Kosár

VirtueMart
A bevásárlókosara jelenleg üres.

Fehér Tara:

Tara az együttérzés női istene, a tibeti buddhizmus egyik legnépszerűbb istennője, Avalokitésvara (aki egyébként a könyörületesség istene, tibeti nevén Csenrézi) női párja. Állítólag, amikor Avalokitésvara látta az emberek mérhetetlen szenvedését, egy könnycsepp kicsordult a szeméből, és ebből született Tara, akinek 21 megnyilvánulási formája létezik, amelyeket színük, kéz- és lábtartásuk alapján különböztetik meg. Legismertebb a Zöld Tara, és a Fehér Tara. Ők a kegyes, míg a többiek a haragvó Tara megszemélyesítői.

Más változat szerint élt valaha egy hercegnő, akibe beköltözött a megvilágosodás szelleme. A szerzetesek úgy vélték, hogy férfinak kellett volna lennie. A hercegnő ezt visszautasította, mondván, számára mindegy, hogy milyen alakban született meg, sőt örül női mivoltának. Sokan akarják férfi alakban elérni a nirvánát, de kevesen tekintik a nőiséget a megvilágosodás eszközének. Ő e kevesek közé kívánja magát sorolni. Ezután hosszú meditációba merült, majd fogadalmat tett, hogy megszabadít minden élőlényt a szenvedéstől, a létezés, a szanszára kínjaitól. A hercegnő így Tárává lényegült, s azóta is naponta beváltja fogadalmát.

Kultusza különösen Tibetben, Nepálban és Mongóliában elterjedt.

Nem ismeretes, hogy személye mikor és hol tűnt fel először, de valószínű, hogy az i.sz. 1. évezred első felében Indiában, erre utal óind neve is, amelynek jelentése: csillag. Az első európai misszionáriusok Szűz Máriával azonosították. Kultusza a 11. században jutott  el Tibetbe.

Fehér Tara az együttérzés, hosszú élet, gyógyítás és a derűs nyugalom kvalitásokat képviseli. Fehér Tara gyakorlatainak szerepe az élet meghosszabbítása, és a gyógyítás. Tara fogadalmat tett a lények segítésére az emberek egészségért, erőért és hosszú életért fordulhatunk hozzá. Fehér színe tisztaságot jelent, de utal arra is, hogy ö a Végső Igazság. Hét szeme van: kettő a szokványos helyen, az arcán, ezeken felül egy a homloka közepén, valamint a kezein és a talpán is. Ez azt jelenti, hogy lát minden szenvedést, minden segélykiáltás el jut hozzá, a szenvedés összes világában, mivel mindkét észlelési módot használja, az általánost és a különleges, érzékeken túli észlelést is. Vajra testtartásban ül. A jobb keze adományt nyújtó tartásban van, a bal keze pedig tanítói tartásban, egy lótuszvirág szárát tartva. Mindenféle drága ékszert hord, és rendkívül gyönyörűen néz ki.

1 napos díjmentes szállítás?

Igen. Futáraink a 15 óráig beérkező rendeléseket akár 1 munkanapon belül kiszállítják. Minél nagyobb a rendelés értéke, annál kedvezőbb árakon. 30.000,- Ft-os rendelés felett díjmentesen. Utánvét esetén is.

Érdemes tőlünk vásárolni

1. Termékeink külön áldást kaptak.

2. Legszélesebb választék - legkedvezőbb árak.

3. Saját importból származó válogatott termékek garanciával.

4. Különleges malák, szakértői minősítéssel.

5. Hangtál terapeuta által ajánlott hangtálak.

6. Állandó ár-kedvezmények rögtön.

7. 30%-os kedvezmények.

8. Egyénre szabott kiszolgálás. Azonnali átvétel és küldés futárral.

9. Személyes vásárlás és átvétel.

Zambala váza - jólét

Zambala kincses vázák érkeztek!

A váza feladata a jólét és az anyagi biztonság energiáinak meghívása. A váza az indiai Sikkim-ben a nyingmapa Dodrupchen kolostorban készült. A kolostor vezetője Kyabje Do Drupchen Rinpoche töltötte és áldotta meg, mely több mint 6 hónapig tartott.

Részletek, vásárlás:

Töltött gao - adomány

A termékeinket megáldó Tsering Wangdu Rinpoche által megtöltött és megáldott gao-k érkeztek.

A töltött gao védi és óvja viselőjét a káros energiáktól, közvetlenül Buddha tanításait követve készíti őket Rinpoche.

Tibetshop® a Facebookon

.

Google+